Over ons

Commit2: Uw partner bij IT Detachering & Recruitment van Service, Beheer, Development & Commercial Professionals.

Commit2 opgericht in november 2013, is gespecialiseerd in IT Detachering & Recruitment. Wij bemiddelen Service, Beheer, Development & Commercial Professionals.

Als klant van Commit2 kunt u verwachten dat wij een kwalitatief passende oplossing bieden, door middel van een persoonlijke benadering, effectieve recruitment en onze jarenlange ervaring.

Wij denken graag met u mee om de groei, een tijdelijk project, of interim opdracht van uw organisatie te kunnen ondersteunen. Wij creëren met onze professionals nieuwe kansen en mogelijkheden voor uw onderneming.

Commit2 stelt hoge eisen aan haar screening, daarom spreken wij altijd onze kandidaten face 2 face. Tijdens een gesprek van minimaal een uur bespreken wij niet alleen de harde criteria, maar focussen wij ons ook op de competenties, ambities en motivatie van al onze kandidaten. Afhankelijk van de functie vindt er eventueel een assessment plaats. Wij checken diploma’s, winnen referenties in en beoordelen het sociaal domein van onze kandidaten. Pas als wij 100% overtuigd zijn van de match zullen wij u meenemen in onze bevindingen en de kandidaat bij u introduceren. Hierdoor heeft Commit2 een hoog plaatsingspercentage en tal van tevreden klanten.

Als u kiest voor Commit2 kunt u van ons verwachten dat wij meedenken met uw organisatie, een hoogwaardige werving & selectie leveren en werken aan een optimale samenwerking. Wij houden tussentijdse evaluatiegesprekken en nauw contact met u en onze professionals.

Wilt u weten wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op via tel: +31 (0)638761099 of info@commit2.nl