Wij zijn een erkend leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf

Per 1 april 2016 staan wij geregistreerd als een erkend leerbedrijf. Dat betekent dat jonge enthousiaste studenten bij ons kunnen stage lopen. Wij zijn trots op deze erkenning, en wij hopen in de komende jaren veel studenten te mogen begeleiden.

Commit2 is door SBB erkend als leerbedrijf voor de volgende onderdelen: sbb-beeldmerk

  • Medewerker Human Resource Management (HRM)
  • Intercedent
  • (Junior) Accountmanager
  • Commercieel Medewerker
  • Medewerker Marketing en Communicatie

Commit2 in het Leids Nieuwsblad

Na een zeer prettig gesprek staat Commit2 vandaag in het Leids Nieuwsblad. Wij bedanken Joost Bleijie voor zijn tijd en aandacht. Wilt u na het lezen van het artikel meer weten over onze diensten, neem dan contact op via tel 071-7370120 of info@commit2.nlSchermafbeelding 2016-01-28 om 13.43.42

Lees het hele artikel via: Krantartikel Commit2

Commit2 bestaat vandaag 3 jaar!

schermafbeelding-2016-11-01-om-09-48-39

Wij bestaan vandaag 3 jaar!  Wij willen iedereen bedanken voor het vertrouwen in ons.

Het komende jaar gaan wij met net zoveel enthousiasme en gedrevenheid verder.

Groeten,

Team Commit2

Commit2 bestaat vandaag 2 jaar

Wij zijn vandaag jarig en willen iedereen bedanken voor de steun en het mogelijk maken van ons jubileum. Wij kijken uit naar de toekomst en nieuwe uitdagingen.
Commit2 2 jaar

Commit2 verhuist in Leiden

Na weken van voorbereiding en een strakke planning, zijn wij vanaf vandaag verhuisd naar ons nieuwe kantoor aan de Middelstegracht 89o, 2312 TT in Leiden. Het is een toplocatie dichtbij het centrum van de sleutelstad.

Het kantoor bevindt zich net als onze vorige locatie in het Tieleman en Dros gebouw. De prachtige historische kenmerken, in combinatie met de perfecte voorzieningen, hebben voor ons de doorslag gegeven om in dit pand te blijven. Onze nieuwe ruimte heeft een praktische indeling en een krachtige uitstraling. Het is voor Commit2 een mooie stap en kijken uit naar de toekomst.

Wij willen iedereen bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt en nodigen u graag uit op onze nieuwe locatie.

Vernieuwde Website en Huisstijl Commit2

Schermafbeelding 2015-10-01 om 10.05.11Commit2 heeft de afgelopen weken hard gewerkt aan de verbetering van haar website. Naast de look & feel van de website, hebben wij de functionaliteit en content sterk verbeterd. De homepage heeft een vernieuwde uitstraling gekregen, die beter bij de organisatie en dienstverlening aansluit. Er is gewerkt aan een functieverdeling dat efficiënter is ingericht, waardoor de kandidaat eenvoudig een vacature kan terugvinden en hierop vervolgens kan solliciteren. Tevens hebben wij een pagina ingericht, waarop u kunt teruglezen wat Commit2 voor uw organisatie kan betekenen. U vindt hier verschillende praktijkvoorbeelden van tevreden klanten.

Wij willen Brainstorm IT bedanken voor het doorontwikkelen van de website. Wij zijn erg trots op het eindresultaat!

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze website, neem dan contact op via info@commit2.nl.

Commit2 is op zoek naar jou!

Wij zijn namelijk per direct op zoek naar versterking van ons team. Word jij onze nieuwe Recruitment Consultant? Commit2 opgericht in november 2013, is gespecialiseerd in IT recruitment en detachering. Wij bemiddelen IT, Sales, Marketing, Finance, HR & Office professionals binnen de IT sector. Commit2 heeft als missie “werkt aan werk”. Onze klanten verwachten dat wij een kwalitatief passende oplossing bieden, door middel van een persoonlijke benadering, effectieve recruitment en onze jarenlange ervaring. Wij denken graag met onze klanten mee hoe wij de groei, een tijdelijk project, of interim opdracht van organisaties kunnen ondersteunen. Wij creëren met onze professionals nieuwe kansen en mogelijkheden voor uw onderneming.

iStock_roltrap_XXXLarge

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het werven van HBO / WO Professionals voor onze vacatures. Je werkt aan een stevig netwerk van potentials die binnen onze doelgroep passen. Je voert zelfstandig gesprekken met potentiële kandidaten. Je onderzoekt hun kwaliteiten, competenties en hoe je dit op een juiste manier kunt inzetten. Je adviseert hen bij het opstellen van cv, motivatiebrief en de voorbereidingen voor een sollicitatiegesprek.  Als alle krachten gebundeld zijn in een goed beschreven profiel, zorg je voor de juiste match op onze bestaande vacatures of creëer je nieuwe mogelijkheden.

Bekijk hier onze vacature: Recruitment Consultant

Commit2 gaat samenwerken met back-office partner

Schermafbeelding 2015-03-27 om 13.52.40

Commit2 heeft er voor gekozen om zijn back-office uit te besteden aan One Payroll. Wij zochten naar een passende oplossing voor onze detacheringskrachten en zijn uitgekomen bij een ambitieuze, jonge en betrokken club mensen gevestigd te Amsterdam.

Voor u als klant geldt dat wij efficiënter kunnen werken en u meer zekerheid kunnen bieden. One Payroll is namelijk NEN 4400-1 & VCU gecertificeerd, ABU lid en in het bezit van het SNA keurmerk.

Schermafbeelding 2015-03-27 om 13.53.17Wij blijven het aanspreekpunt voor al onze medewerkers en klanten. Door deze nieuwe werkwijze hebben wij onze handen vrij om ons specialisme het werven en selecteren van professionals meer kracht bij te zetten.

Wilt u meer informatie over wat deze nieuwe samenwerking voor uw situatie betekent, neem dan contact op via tel. 071-7370120.

Video solliciteren bij Commit2

StartMondayAppCommit2 start 2015 innovatief en maakt gebruik van video sollicitaties via Start Monday. Soms is er gewoon meer nodig dan alleen een CV. Wij kunnen het ons namelijk heel goed voorstellen dat het soms lastig is om jezelf zo goed mogelijk te presenteren op papier. Maak daarom een sprankelend filmpje en maak indruk op onze opdrachtgevers.

Download de app via: www.startmonday.co en stel jezelf in een korte introductiefilm aan ons voor en wij helpen je aan een passende stap in je carrière!

Volg ons via de app om op te hoogte blijven van ons actuele vacature aanbod.

Commit2 Strikes Back!

20141028_CyberCrime_FKR_035Afgelopen dinsdag hebben wij ons laten inspireren op het gebied van ICT beveiliging. Nederland is een internationale speler op het gebied van internet infrastructuur en is daarmee ook een aantrekkelijk doelwit van cyberaanvallen. Gelukkig is Nederland ook zeer actief op het gebied van IT-innovatie en weten de online sector, het bedrijfsleven en de overheid zich steeds beter te weren tegen cybermisdaad.

Het was een leerzame middag met fantastische initiatieven om Nederland en het internet veiliger te maken.

Voor meer informatie over deze middag kunt u terecht op: www.hollandstrikesback.nl

Commit2 breidt haar dienstverlening verder uit!

Onze dienstverlening heeft de afgelopen weken een flinke opfrisbeurt gekregen. De bemiddelingstak van onze onderneming is sterk gegroeid en in functiegroepen verder uitgebreid. Commit2 ondersteunt HBO / WO net afgestudeerde tot en met hoger management professionals in IT, Sales, Marketing, Finance, HR & Office. Met onze persoonlijke benadering en een breed netwerk aan topwerkgevers creëren wij een passende uitdaging.

Bemiddeling geldt niet alleen voor werkzoekende, want Commit2 biedt ook freelancers / zzp’ers passende opdrachten. Wij creëren nieuwe kansen en behandelen u als een ondernemer. Maak gebruik van ons netwerk om de opdracht binnen te halen die aansluit op uw kennis, vaardigheden en wensen.

Bent u op zoek of kent u iemand die op zoek is naar een nieuwe baan of een opdracht. Bekijk dan al onze vacatures en mogelijkheden op onze vernieuwde website. U kunt zich aanmelden via onze website of neem telefonisch contact op via 071-7370120.

Workshop Solliciteren

Beste werkzoekende,

Onze dienstverlening gaat verder en wij willen je graag uitnodigen voor een sollicitatieworkshop.

Het is geen workshop cv of motivatiebrief schrijven, maar willen wij jou het inzicht geven hoe beoordelaars naar je sollicitatie kijken. Daarnaast bespreken wij de strategie om jouw kansen op een nieuwe baan zo groot mogelijk te maken.

Tijdens onze workshop krijg je inzicht in de volgende vragen:
– hoe kijken beoordelaars naar mijn sollicitatie?
– hoe bereid ik mij optimaal voor?
– hoe kun je onderscheidend zijn?
– waar letten opdrachtgevers op tijdens een sollicitatiegesprek?
– wat pas ik toe om succesvol te solliciteren?

De workshop is op dinsdag 15 juli en woensdag 16 juli van 19.00 uur tot 20.30 uur op ons kantoor in Leiden met een groep van 5 tot max. 8 personen en de kosten bedragen € 24,50 per deelnemer.

Wij zorgen voor een inspirerende avond met goede koffie en gebak!

Aanmelden kan via: info@commit2.nl
Met naam, telefoonnummer en datum workshop

Commit2 bezoekt de ondernemersborrel Leiden

KnipselTijdens de jaarlijkse ondernemersborrel van de gemeente Leiden waren er in totaal ruim 600 ondernemers vanuit de regio bij elkaar gekomen om de presentatie van het nieuwe college bij te wonen. Uiteraard kon Commit2 hierbij niet ontbreken.

De borrel stond in het teken van innovatie en ontwikkeling. De wethouders hebben kort hun nieuwe ideeën geïntroduceerd en riepen op tot het vergroten van de samenwerking tussen hen en het bedrijfsleven.

Wij als Commit2 hechten hier veel waarde aan, en zullen onze samenwerking met de gemeente het komende jaar intensiveren om zo nieuwe kansen en mogelijkheden te creëren voor onze doelgroep.

Commit2 bezoekt de Supportbeurs 2014

Supportbeurs 2014v1Om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken brengen wij vandaag een bezoek aan de Supportbeurs in de Jaarbeurs Utrecht.

Support is de grootste, meest interessante en leukste beurs in de Benelux voor iedereen met een fysieke beperking, hun omgeving en mensen die beroepshalve te maken hebben met de beperkingen die fysieke handicaps kunnen opleggen.

Voor meer informatie kun je terecht op: Supportexpo

Commit2 in Leiden

De afgelopen dagen hebben wij met de nodige hulp hard gewerkt aan de verhuizing naar het bedrijvenverzamelcomplex “Tieleman & Dros” aan de Middelstegracht 89b te Leiden.

Tieleman&drosHet bedrijvenverzamelcomplex is te danken aan de firma Tieleman en Dros. Een familiebedrijf dat teruggaat tot 1822 en ver in de 20e eeuw stand heeft gehouden. Tieleman & Dros groeide uit tot een groente- en vleesconserverfabriek tussen de Middelste- en de Uiterste Gracht. Wat nog resteert zijn het voormalige directiegebouw aan de Middelstegracht en het voormalige ketelhuis. Het directiegebouw wordt nu gebruikt als huisvesting voor een diversiteit aan bedrijven waar Commit2 vanaf heden een onderdeel van zal zijn.

Wij willen iedereen bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt en nodigen u graag uit op onze nieuwe locatie.

Commit2 B.V.
Middelstegracht 89b
2312 TT Leiden
Tel  071-7370120

Commit goes 2 Leiden!

SONY DSCVandaag is het zo ver, onze laatste dag bij Rots-Vast Den Haag is aangebroken. Vanaf volgende week gaan wij onze voorbereidingen treffen voor de verhuizing naar Leiden. Per 1 mei gaan wij ons vestigen in het Tieleman & Dros gebouw op de Middelstegracht 89B te Leiden.

Namens Commit2 willen wij Rob en Joeri Elbers van Rots-Vast Den Haag bedanken voor hun gastvrijheid, vriendschap en een leuke tijd. Commit2 gaat jullie missen!

Fotoshoot Commit2

Op een stralende lentemorgen hebben wij ons vast laten leggen door Renate Boere van Flashback Fotografie, www.flashbackfotografie.nl.

Om onze huisstijl meer kracht bij te zetten moesten wij vroeg vol aan de bak. Dankzij Renate hebben wij niet alleen prachtige foto’s gekregen, maar ook een zeer gezellige ochtend!

IMG_5488   IMG_5194

Vanaf nu zijn onze kiekjes te bewonderen op onze website, facebook en linkedin.

Vincent Konings start 1 maart bij Commit2

Schermafbeelding 2014-03-24 om 19.10.16Medeoprichter Vincent Konings start per 1 maart bij Commit2. Vincent heeft na zijn opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening, ruim 7 jaar gewerkt in de uitzendbranche. Hij heeft onder meer gewerkt bij Unique en als laatste bij Tence Inzetbureau.

Zijn drijfveer is om de positie van de doelgroep van Commit2 tot de arbeidsmarkt te verbeteren. Hij doet dit door intensieve begeleiding en meer aandacht voor de werkzoekenden. Vincent geeft advies over loopbaan, arbeidsmarktbenadering en marktoriëntatie. Zijn specialisme is het creëren van mogelijkheden en werken met de kwaliteiten van de kandidaten.

Naast het begeleiden van de werkzoekende zal Vincent zich inzetten om de processen binnen Commit2 te verbeteren, om de dienstverlening nog efficiënter in te richten.