Recruitment

Op zoek naar uitbreiding van arbeidscapaciteit? Heeft u moeite met het vinden van de juiste professionals?

 Laat Commit2 uw recruitment partner zijn!

Recruitment is de oplossing als u op zoek bent naar professionals voor uw organisatie.
Commit2 is een expert in het bemiddelen van Service, Beheer, Development & Commercial professionals.

Wij onderscheiden ons door een kwalitatieve, resultaatgerichte en persoonlijke benadering. Als klant van Commit2 kunt u verwachten dat wij u een passende oplossing bieden tegen een aantrekkelijke fee.

Bemiddeling blijft maatwerk, daarom werken wij alleen met ervaren recruitment consultants met passie voor hun vak.

Onze consultants besteden veel aandacht aan uw organisatie, door zich te verdiepen in de bedrijfscultuur, visie en doelstellingen. Deze inzichten weten zij optimaal te vertalen naar de juiste match. Ons netwerk wordt continu onderhouden, zodat wij u snel een passende versterking bieden.


Voordelen van Recruitment:

  • De werving en selectie wordt compleet verzorgd;
  • Directe binding met de professional;
  • Snel beschikken over de juiste kandidaat;
  • Maak gebruik van onze expertise en marktkennis;
  • Selectie door ervaren recruiters;
  • Meedenken met uw organisatie;
  • Optimale inzet van online recruitment tools;
  • Database met beschikbare professionals;
  • Overzichtelijk profiel;
  • Persoonlijke aandacht.

Hoogwaardige Werving & Selectie
Wij stellen hoge eisen aan onze screening, daarom spreken wij al onze kandidaten face 2 face. Tijdens een gesprek van minimaal een uur bespreken wij niet alleen de harde criteria, maar focussen wij ons ook op de competenties, ambities en motivatie van al onze kandidaten. Afhankelijk van de functie vindt er eventueel een assessment plaats. Wij checken diploma’s, winnen referenties in en beoordelen het sociaal domein van onze kandidaten. Pas als wij 100% overtuigd zijn van de match zullen wij u meenemen in onze bevindingen en de kandidaat bij u introduceren. Hierdoor heeft Commit2 een hoog plaatsingspercentage en tal van tevreden klanten.

Als u kiest voor Recruitment kunt u van Commit2 verwachten dat wij meedenken met uw organisatie, een hoogwaardige werving & selectie leveren en werken aan een optimale samenwerking. Wij houden tussentijdse evaluatiegesprekken en nauw contact met u en onze professionals.

Voor vragen over onze dienstverlening, referenties of het uitzetten van een bemiddelingsopdracht neemt u dan contact op via: +31 (0)638761099 of info@commit2.nl.