Business Cases

Bekijk hier wat Commit2 voor uw organisatie kan betekenen.

Voor wie?
Ymor, een specialist op het gebied van performance management en applicatie optimalisatie met in totaal 100 tot 125 werknemers.

De uitdaging
De klant groeit elk jaar vanwege haar unieke propositie. Hierdoor komt hun slagkracht op het gebied van werving & selectie regelmatig in het nauw. De organisatie zocht een betrouwbare partner die open stond voor een langdurige samenwerking om mee te werken aan een stabiele continue werving van hoog gekwalificeerd personeel. Hierbij werken wij hard aan een optimale positionering van de organisatie en de profielen. Wij denken mee over de ideale werving strategie en zetten onze recruitment specialisten in om de markt te bewerken.

Het resultaat:
Commit2 heeft met haar inzet ervoor gezorgd dat de organisatie effectiever kan werven. Door onze ondersteuning heeft de organisatie grip gekregen op hun groei en maakt het geen zorgen meer over de toekomst.


Voor wie?
Misco Solutions, een internationale organisatie, gespecialiseerd in Managed Services en Cloudoplossingen met in totaal 75 tot 100 werknemers in NL.

De uitdaging
De vraag komt voort uit het succes van onze klant en de nieuwe projecten die zij genereren. Onze gedetacheerde professionals zetten zich dagelijks in om deze groei te verwezenlijken. De klant heeft voor Commit2 gekozen vanwege haar specialistische kennis op het gebied van IT Detachering, groot landelijk netwerk en persoonlijke benadering.

Het resultaat:
Een optimale samenwerking waarin Commit2 als kennispartner meedenkt over flexibiliteit, capaciteit en groei van de organisatie. Commit2 heeft diverse professionals ter versterking ingezet en zijn na een succesvolle periode overgenomen door de klant.


Voor wie?
Chubb Insurance, een wereldwijde speler, gespecialiseerd in bedrijfsverzekeringen met in totaal 75 tot 100 werknemers in NL.

De uitdaging
De klant heeft besloten om de backoffice, die uit besteed was aan een externe partij in het buitenland weer op te nemen in de organisatie. Hiervoor moest er een werkbare planning en structuur worden neergezet, zodat de nieuwe medewerkers direct ingezet konden worden. De organisatie heeft Commit2 benaderd om in een zeer kort tijdbestek, een homogeen team te werven dat elkaar sterker maakt en onder hoge druk kan functioneren. Zij heeft voor Commit2 gekozen vanwege onze wervingscapaciteiten, inlevingsvermogen en persoonlijke benadering.

Het resultaat:
Commit2 heeft binnen de gestelde termijn een sterk opererende backoffice neergezet. De klant heeft door onze inzet haar proces de juiste kwalitatieve impuls kunnen geven die het nodig had, om hun dienstverlening te kunnen verbeteren, en de daarbij komende kostenbesparing te kunnen realiseren.


Voor wie?
Network2day, een netwerk specialist, gespecialiseerd in complexe vaste- en draadloze IP netwerkoplossingen met in totaal 25 werknemers.

De uitdaging
Onze klant kwam voor de uitdaging te staan om op korte termijn een nieuwe Sales Manager en twee nieuwe accountmanagers aan te trekken. De klant heeft voor Commit2 gekozen vanwege haar krachtige netwerk, kennis en ervaring.

Het resultaat:
Commit2 heeft in korte tijd een succesvol salesteam ingericht. Ondanks deze noodzakelijke aanpassingen heeft de business er weinig hinder van ondervonden en is de omzet sterk gegroeid.